NødGlass gjør knust glass sikkert – umiddelbart! – Nå kan vi tilby dette på rull!

Et essensielt produkt for enhver som arbeider med glass, «NødGlass på Rull» gir en rask, lett og effektiv midlertidig reparasjon av knust glass. Ingen spesiell trening eller verktøy behøves!

«Nødglass på rull» er spesielt effektivt som en midlertidig reparasjon for enheter som kan ta uker å produsere og erstatte.
Produktet er et høykvalitets polyesterprodukt, med et spesielt utviklet limsystem.

[ultimate_icon_list][ultimate_icon_list_item icon=»Defaults-caret-right»]Lett å montere – ingen verktøy eller utdanning[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=»Defaults-caret-right»]Hjelpelinjer på beskyttelsesark for lett kapping[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=»Defaults-caret-right»]Holder glasset på plass til det kan byttes[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=»Defaults-caret-right»]Eliminerer kostnader for annen sikring[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=»Defaults-caret-right»]Klart – ingen tap av dagslys[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=»Defaults-caret-right»]Hendig 1x 15m rull med tilhørende advarselslapper.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Kontakt oss her for mer informasjon!