Ditec Tekstil- & Skinnbeskyttelse

Flekker på tekstiler kan vere vanskelig å få bort! Denne usynlige beskyttelsen gir ekstra trygghet om ulykken er ute. Lær bør vedlikeholdes om overflatebeskyttelsen skal bevares. Blir ikke dette gjort jevnlig øker risikoen for fettflekker, uttørking og at læret sprekker.

Tekstilimpregnering
Impregneringen matter fiberene i tekstilene, slik at de ikke lenger kan suge til seg væske. Flekker vil derfor vanskeligere oppstå. Om du søler, kan du lett fjerne det med en fuktig fille.

Overflaten som skal impregneres må vere helt ren før behandlingen. Skitne overflater må derfor vaskes. Vi anbefaler at denne behandlingen blir gjort når bilen er ny, og det er da naturligvis ikke behov for overflatevask.

Lærbehandling
Vi begynner alltid med å rengjøre skinnet med spesialtilpasset rengjøringsmiddel for å vaske bort fett, flekker og ingrodd smuss. Når skinnet senere er tørt, blir det påført ny beskyttelse som fukter og impregnerer overflaten. Det har nå økt motstandskraft mot UV-stråler, uttørking og flekker.

Hvor ofte skinn og lær blir behandlet, avhenger av hvor mye bilen blir brukt, men vi anbefaler normalt en behandling i året. Om du ønsker å gjøre jobben selv, selger vi produktene du trenger.